Elämäni ja kotisivut

Talvi tulossa?

Keskiviikko 30.10.2019 klo 8:07

Pakkasta tänä aamuna oli -5.8*C. Olen pitänyt hiljaista eloa, kun olen kutonut kaulahuivia, josta tuli liian pitkä. En osaa tehdä liian sopivan pitkää huivia, tulee joko liian lyhyt tai liian pitkä. No, ei se mitään, koska se on kuitenkin toimiva. Jatkan nyt kirjoitusta Pikkuötökät talossa ja puutarhassa. 

Happy_Mushrooms.jpg924.gifKoira8.gifSnowflake_4.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Sateista

Tiistai 22.10.2019 klo 10:41

Ilma on ollut sateista, ja kuisaappaita on tarvittu. Koirani haluaa usein mennä pihalle juuri sateella. Ei todellakaan välitä vesisadetta. Olen pitänyt taukoa, koska silmissäni jotakin vikaa ja en pysty katsomaan lähelle tai kauas ilman, että silmiin sattuu. Olen käynyt silmälääkärillä, joka kirjoitti monitehot. Menen vielä parempiin tutkimuksiin Silmäasemalle. Nyt kilpailutan kaikkia silmälasiliikkeitä ja ostan ensi vuonna vasta uudet lasit. Nyt on sen verran menoja tässä kuussa ja joukukuussa. Pitää vain kestää. 

645.gifBook5.jpgRaincloud.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Koneen korjaus

Perjantai 18.10.2019

Tänään olin pitkästä aikaa tietokoneella ja se oli hidas kuin etena. Tosin etanakin etenisi nopeammin :). Meni koko päivän kello 8-14, että sain koneen korjattua.Nyt voin jälleen keskittyä kirjoittamiseen paremmin. 

Olen kutonut kaulahuivia useampana päivänä ja katsonut telkkaria. 

https://www.youtube.com/watch?v=WB5aaB0VB-M&list=RDMMWB5aaB0VB-M&start_radio=1

https://www.youtube.com/watch?v=AGH1vSJBQAU&list=RDAGH1vSJBQAU&start_radio=1

Kommentoi kirjoitusta.

Valmiit ruokaohjeet

Sunnuntai 6.10.2019

Vaalea perunapizza

Kommentoi kirjoitusta.

Voimaa hiljaisuudesta

Sunnuntai 6.10.2019

.....

MYÖNTEISYYS LISÄÄNTYY

 

Hiljaisuudessa oleskelua voi kokeilla myös, jos haluaa katkaista kielteisen ajattelun kierteen. Hiljaisuus näyttäisi lisäävän myönteisyyttä tai edistävän myönteisten ajatusten syntymistä.

 

Surussa hiljaisuus voi tuoda lohtua. Esimerkiksi luonnonrauha antaa osalle meistä voimia ponnistaa eteenpäin vaikeiden elämäntapahtumien jälkeen.

 

Hiljaisuus voi olla myös sisäistä hiljaisuutta: keskittymistä syvälliseen mietiskelyyn tai haltioitumista taiteen äärellä. Erilaiset hiljentymisretriitit ovatkin kasvattaneet suosiotaan. ......

Kommentoi kirjoitusta.

Vinkit hävikin välttämiseet

Lauantai 5.10.2019 klo 9:05

Se sijaitsee kohdassa hevi-pokkari/vinkit 

Kommentoi kirjoitusta.

Soutulaitetreenit 2019-2021

Torstai 3.10.2019

Soutulaite treenit ja muu liikunta

WORD soutulaite treeni 2019-2021

Minulla on myös aktiivisuusranneke Denver BFH-12 tavoite on 1000 askelta, mutta en ota siitä paineita, koska olen päättänyt, että yksikin ja jokainen askel on eteenpäin terveydessä. Kaikki muu on plussaa ++++++

aktiivisuusranneke_denver__bfh_12.jpg

askel.jpgplussa.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: soutulaite