Elämäni ja kotisivut

Kipeä

Torstai 28.11.2019 klo 12.25

Olen ollut hiljaisena muutaman päivän, koska tulin kipeäksi ja lepäsin kolme päivää vain nukkuen. Tänään sain laitettua kolmees dosettiin lääkkeet, sen olisi pitänyt tehdä eilen, mutta sain sen tänään tehtyä. Tärkeintä oli oloni ja tänään on pirteä olo. Tällä viikolla kuoli myös kissamme, joka oli yli 20 vuotias. Vieläkin katson vessassa saunan lattialle, koska se piti siitä paikasta ja sai lohtua vihreästä fleecepeitosta. Joka päivä odtan, että koska saan sen pelastettua, koska sillä oli dementia. On vaikea hyväksyä sen meno. Siihen on vain totuttava, koska muuta vaihtoehtoa ei ole. Se haudattiin lempi peittonsa kanssa. Kun tulee tällainen tilanne, alkaa osamaan arvostaa aikaa joka on kissoilla, koirilla, ihmisillä yms. Elämä menee nopeasti ohi ja nyt jälleen tajuan rakastaa kaikkia (omaa perhettäni). Vaikka olen välillä vaikea, niin kaikki pienet asiat tekevät onnelliseksi ja arvostamaan sitä mitä on tällä hetkellä. Koirien kanssa viettämä yhteinen aika, yhdessä tehdyt asiat, matkustaminen yms. Samoin kissoille annan huomion ja juttelen niille ja rapsutan. NAUTTIKAA JOKAISESTA HETKESTÄ, KOSKA ELÄMÄ ON LYHYT!!!!  

On aivan mahtavaa, kun postin lakko loppui. Saan odottamani paketit vihdoinkin perille. Itsellän on muovinen jouluusi, jossa on männynkävyt. Kuusi on läpi vuoden esillä. Kuusessa on myös siniset valot  (120-osainen) led_varivalot_120_osaa.jpgsekä värilliset, sekä minulla on led-tonttu. 

kapy.jpg

led_valosarja_120_osaa_sininen.jpg

muovinen_kuusi_kavyilla.jpgtonttu_30_led_punainen.jpg

Kehrääjät

Perjantai 22.11.2019 klo 9.28

Kehrääjät ovat valmiit. 

Vadelmavillaselkä 

...Siipien kärkiväli 28-36 mm. Vadelmavillaselän tummanruskeissa etusiivissä on suuria vaaleanpunaisia täpliä. Se lentelee valoisissa metsissä ja hakkuuaukeilla kesä-heinäkuussa ja on yleinen Etelä-Suomessa. Toukka elää vadelmalla ja muistuttaa linnun ulostetta. Uhattuna se nostaa etu- ja takapäänsä koholle....

vadelmavillaselka12.jpgvadelmavillaselka12.jpg

Avainsanat: pikkuötökät talossa ja puutarhassa